Ilmoittautuminen RV

Table of Contents

Yksilön ilmoittautuminen

 Kirjaudutaan omilla tunnuksilla

Valintaan kilpailukalenterista oikea kilpailu ja painetaan Ilmoittaudu-nappia

 Valitaan sarjalistalta oikea sarja ja kirjoitetaan hakukenttään voimistelijan nimi

Kun oikea voimistelija on löytynyt, painetaan Ilmoita-nappia.


Valitaan valmentaja pudotusvalikosta ja tarvittaessa täytetään seuran yhteystiedot. Seuran ylläpitäjä voi täyttää yhteystiedot etukäteen kohdassa Oma seura – Seura, silloin tiedot siirtyvät automaattisesti. Valmis-nappi.

 

Monen voimistelijan ilmoittaminen

Valitse oikea kilpailu – Ilmoittaudu – valitse oikea sarja

Valitse listalta kaikki ilmoitettavat voimistelijat klikkaamalla nimet (näkymässä on oletuksena kaikki sarjaan sopivat voimistelijat):

Kohdassa ”Valitut” näet, kuinka monta voimistelijaa on valittu.

Painamalla ”Valitut” pystyt tarkistamaan kaikki urheilijat, joita olet ilmoittamassa kilpailuun, ja tarvittaessa poistamaan valinnat punaista rastia painamalla.

Ilmoittautumista jatketaan tavalliseen tapaan.

Jokaista ilmoittautumista voit muokata jälkikäteen (esim. merkitsemällä vapaavalintaiset välineet tai lataamalla musiikit), kts. kohta ”Ilmoittautumisen muokkaus”.

Jonotuslistat 

Joissakin kilpailuissa kisajärjestäjä voi rajoittaa osallistujamäärät. Kilpailijat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja sarjan täytettyä muodostuu jonotuslista. Jos kilpailija on joutunut jonotuslistalle ilmoittautumiseen tulee ilmoitus, josta näkee jonotuksen sija:

Järjestäjä voi nostaa joukkueet odotuslistalta kilpailuun, siinä tapauksessa ilmoitus jonotuksesta poistuu. Ilmoitus kilpailuun nostamisesta tulee myös seuran sähköpostiin. 

Vapaavalintaisen välineen ilmoittaminen ja musiikin lataus

Ennen, kun pystyy lataamaan musiikin, täytyy valita vapaavalintainen väline: Paina Muokkaa, valitse pudotusvalikosta väline, käy läpi kaikki suoritukset. Paina Tallenna. Tämän jälkeen voi ladata musiikin heti tai tehdä se myöhemmin:

Välineet ja musiikit voi ilmoittaa myös myöhemmin Ilmoittautumisen muokkauksessa. 

HUOM! Välineet ja musiikit täytyy ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailun alkua! 

Duon / Trion tai Joukkueen ilmoittautuminen

 Joukkueet ja Duot/triot voi perustaa etukäteen ja käyttää ilmoittautumisessa jo valmiin joukkueen. 

Valintaan kilpailukalenterista oikea kilpailu ja painetaan Ilmoittaudu-nappia. Valitaan sarjalistalta oikea sarja ja valmiiksi tallennettu joukkue ilmestyy listan alapuolelle:

Valitaan oikea joukkue ja painetaan Ilmoittaudu-nappia.

Jos joukkuetta ei vielä ole, sen pystyy lisäämään tässä vaiheessa painamalla Lisää joukkue -nappia. 

Täytetään kaikki vaadittavat kentät:

Jos kyseessä on Duo/Trio joukkueen nimeksi voi laittaa minkä tahansa nimen. Ilmoittautumisen jälkeen joukkueen nimeksi tulee jäsenten sukunimet. 

Muista tallentaa!

Ilmoittautuminen tapahtuu samalla tavalla, kun yksilönkin ilmoittautuminen. 

Ilmoittautuminen RV Staraan

Valitse oikea kilpailu - Ilmoittaudu - RV Stara

Valitse Yksilö-, Ryhmä- (kaksi tai enemmän voimistelijaa esiintyy samalla ohjelmalla samaan aikaan) tai Joukkueilmoittautuminen

Valitse oikeat voimistelijat listalta ja paina Ilmoittaudu.

Valitse Arviointi - Yleinen vai Lajitaito (pakollinen tieto) ja paina valmis

Voit valita kuinka monta ohjelmaa voimistelija esittää ja ilmoita välineet - paina Muokkaa sivun alapuolella ja valitse välineet pudotusvalikosta. Ilmoita ensin kaikki välineet ja poista ylimääräiset suoritukset laittamalla rasti kohtaan Poista suoritus. Paina Tallenna. Tämän jälkeen pystyt lataamaan ohjelmien musiikit.

Varmista, että jokaisen välineen kohdalle on ladattu oikea musiikki! 

 

Voit tarvittaessa poistaa tai lisätä suorituksia myöhemmin Ilmoittautumisen muokkauksessa.

 Ilmoittautumisen muokkaus

 Ilmoittautumiset pääsee muokkaamaan itse kohdasta 

Oma seura - Ilmoittautumiset

Oikean kisan kohdalla olevaa numeroa painamalla löytyy ilmoittautuneiden lista (valitse Joukkue tai Yksilöt -välilehden)

 

 

Kun valitset listalta oikean henkilön (paina Muokkaa-nappia alhaalla) pääset muuttamaan tietoja, ilmoittamaan välineen ja lataamaan tai vaihtamaan musiikin (kts. kohta 2). Muista tallennus!

HUOM! Musiikien lataus suljetaan 2 viikkoa ennen kilpailun alkua!

Välinepoistot

Silloin, kun kisajärjestäjät joutuvat vähentämään välineitä kilpailuista, jokainen kilpailija voi tehdä sen ilmoittautumisen muokkauksessa: Paina Muokkaa ja laita rasti kohtaan Poista suoritus

Muista tallentaa!

Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautumisen on mahdollista perua ilmoittautumisajan puitteissa - tässä tapauksessa ilmoittautuminen poistuu kokonaan.

HUOM! Jälki-ilmoittautumisen alettua ja ilmoittautumisajan umpeuduttua ilmoittautumisen voi perua, mutta se jää näkyviin ilmoittautuneiden listaan ylivedettynä.