Yksilön ilmoittautuminen

Sisällysluettelo 

Yksilön ilmoittautuminen

 Kirjaudutaan omilla tunnuksilla

Valintaan kilpailukalenterista oikea kilpailu ja painetaan Ilmoittaudu-nappia

 Valitaan sarjalistalta oikea sarja, sivun alalpuolelle ilmestyy lista sarjaan sopivista voimistelijoista. Oikea voimistelija voi myös etsiä kirjoittamalla hakukenttään voimistelijan nimi:

Kun oikea voimistelija on löytynyt, painetaan Ilmoita-nappia.


Valitaan valmentaja pudotusvalikosta ja tarvittaessa täytetään seuran yhteystiedot. Seuran ylläpitäjä voi täyttää yhteystiedot etukäteen kohdassa Oma seura – Seura, silloin tiedot siirtyvät automaattisesti. Valmis-nappi.

Monen voimistelijan ilmoittaminen

Valitse oikea kilpailu – Ilmoittaudu – valitse oikea sarja

Valitse listalta kaikki ilmoitettavat voimistelijat klikkaamalla nimet (näkymässä on oletuksena kaikki sarjaan sopivat voimistelijat):

Kohdassa ”Valitut” näet, kuinka monta voimistelijaa on valittu.

Painamalla ”Valitut” pystyt tarkistamaan kaikki urheilijat, joita olet ilmoittamassa kilpailuun, ja tarvittaessa poistamaan valinnat punaista rastia painamalla.

Ilmoittautumista jatketaan tavalliseen tapaan.

Jokaista ilmoittautumista voit muokata jälkikäteen (esim. merkitsemällä vapaavalintaiset välineet tai lataamalla musiikit), kts. kohta ”Ilmoittautumisen muokkaus”.

 Ilmoittautumisen muokkaus

 Ilmoittautumiset pääsee muokkaamaan itse kohdasta 

Oma seura - Ilmoittautumiset

Oikean kisan kohdalla olevaa numeroa painamalla löytyy ilmoittautuneiden lista (valitse Yksilöt -välilehden)

 

 

Kun valitset listalta oikean henkilön (paina Muokkaa-nappia alhaalla) pääset muuttamaan tietoja ja peruuttamaan ilmoittautumisen. Muista tallennus!

 

 Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautumisen on mahdollista perua ilmoittautumisajan puitteissa - tässä tapauksessa ilmoittautuminen poistuu kokonaan.

HUOM! Jälki-ilmoittautumisen alettua ja ilmoittautumisajan umpeuduttua ilmoittautumisen voi perua, mutta se jää näkyviin ilmoittautuneiden listaan ylivedettynä.

Mitä tehdä ongelmatilanteessa