Ilmoittautuminen TV

Table of Contents

Ilmoittautuminen TV

 

Kirjaudutaan omilla tunnuksilla

Valintaan kilpailukalenterista oikea kilpailu ja painetaan Ilmoittaudu-nappia

Valitaan sarjalistalta oikea sarja. Sivun alapuolella näet listan kaikista tähän sarjaan sopivista voimistelijoista, voit myös etsiä oikean henkilön kirjoittamalla hakukenttään voimistelijan nimi

Kun oikea voimistelija on löytynyt, painetaan Ilmoita-nappia.

Valitaan vastuuvalmentaja ja kilpailussa oleva valmentaja pudotusvalikosta, valitaan suorittavat telineet ja tarvittaessa täytetään seuran yhteystiedot. Seuran ylläpitäjä voi täyttää yhteystiedot etukäteen kohdassa Oma seura – Seura, silloin tiedot siirtyvät automaattisesti.

 NTV:n osallistujat voivat ladata musiikin heti ilmoittautumisvaiheessa tai myöhemmin.

Kun painat Valmis ja Ilmoita toinen voimistelija pääset ilmoittamaan seuraavan henkilön. Valmentajan tiedot ja yhteystiedot täyttyvät automaattisesti.

Monen voimistelijan ilmoittaminen

Valitse oikea kilpailu – Ilmoittaudu – valitse oikea sarja

Valitse listalta kaikki ilmoitettavat voimistelijat klikkaamalla nimet (näkymässä on oletuksena kaikki sarjaan sopivat voimistelijat):

Kohdassa ”Valitut” näet, kuinka monta voimistelijaa on valittu.

Painamalla ”Valitut” pystyt tarkistamaan kaikki urheilijat, joita olet ilmoittamassa kilpailuun, ja tarvittaessa poistamaan valinnat punaista rastia painamalla.

Ilmoittautumista jatketaan tavalliseen tapaan.

Jokaista ilmoittautumista voit muokata jälkikäteen (esim. valitsemalla suoritettavat telineet yms.), kts. kohta ”Ilmoittautumisen muokkaus”.

 

 Ilmoittautumisen muokkaus

Ilmoittautumiset pääsee muokkaamaan itse kohdasta 

Oma seura - Ilmoittautumiset

Oikean kisan kohdalla olevaa numeroa painamalla löytyy ilmoittautuneiden lista Yksilöt-välilehden alla

 

 

 Kun valitset listalta oikean henkilön (paina Muokkaa-nappia alhaalla) pääset muuttamaan tietoja, merkitsemään suoritettavat telineet, lataamaan tai vaihtamaan musiikin ja peruuttamaan ilmoittautumisen. Muista tallennus!

 

Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautumisen on mahdollista perua ilmoittautumisajan puitteissa - tässä tapauksessa ilmoittautuminen poistuu kokonaan.

HUOM! Jälki-ilmoittautumisen alettua ja ilmoittautumisajan umpeuduttua ilmoittautumisen voi perua, mutta se jää näkyviin ilmoittautuneiden listaan ylivedettynä.