Joukkueiden perustaminen, ilmoittautuminen, muokkaus

Table of Contents

Joukkueen luominen

 Kirjaudutaan omilla tunnuksilla

Oma seura -- Joukkueet -- Lisää

 

Täytetään kaikki kentät. Vastuuvalmentaja ja joukkueen jäsenet valitaan pudotusvalikosta, oikeat henkilöt etsitään kirjoittamalla sukunimi kenttään. Muista tallentaa joukkueen!

 

HUOM! Joukkueen perustamisvaiheessa EI OLE lisenssin tai oikean iän tarkastusta, se tapahtuu vasta ilmoittautumisvaiheessa!

Yhteistyöjoukkueen perustaminen

Yksi yhteistyöseuroista perustaa joukkueen samalla tavalla, kuten tavallisenkin, mutta laitetaan ruksi kenttään Yhteistyöjoukkue

 

Tämän jälkeen lisätään oman seuran voimistelijat ja tallennetaan joukkue. Kun joukkue on tallennettu, se näkyy kaikilla yhteistyöseuroilla ja jokainen niistä pystyy lisäämään omat voimistelijat ja valmentajat. Ilmoittautumisen kisoihin voi tehdä mikä tahansa yhteistyöseuroista ja se näkyy kaikilla osapuolilla.

LUMO-joukkueen perustaminen

Joukkue perustetaan samalla tavalla, kuten yllä.

Tärkeätä! Valitse laji - Lumo!

Kun oikea laji on valittu, voidaan lisätä valmentajan - kirjoita valmentaja nimi suoraan kenttään ja paina nimen päällä, valmentaja tallentuu. Täytä loput kentät ja tallenna joukkue.

Ilmoittautuminen

 Etsitään kisakalenterista oikea kisa ja painetaan Ilmoittaudu-nappia. Valitaan oikea sarja ja oma joukkue listalta

 

Tässä vaiheessa pystyy näkemään, onko kaikilla joukkueen valmentajilla ja jäsenillä voimassa oleva lisenssi ja onko ikä sääntöjen mukainen. Valmentajien lisenssit myös tarkistetaan tässä vaiheessa.

Täyttäkää laskutuksen ja seuran yhteystiedot = sähköpostiosoitteet. Seuran ylläpitäjä voi täyttää yhteystiedot etukäteen kohdassa Oma seura – Seura, silloin tiedot siirtyvät automaattisesti.

Painamalla Valmis-nappia pääsee musiikin lataukseen

Musiikin voi kuunnella ja vaihtaa (paina Valitse musiikitiedosto uudelleen), jos on tullut väärä tiedosto. Muista tallentaa!

Jonotuslistat 

Joissakin kilpailuissa kisajärjestäjä voi rajoittaa osallistujamäärät. Kilpailijat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja sarjan täytettyä muodostuu jonotuslista. Jos kilpailija on joutunut jonotuslistalle ilmoittautumiseen tulee ilmoitus, josta näkee jonotuksen sija:

Järjestäjä voi nostaa joukkueet odotuslistalta kilpailuun, siinä tapauksessa ilmoitus jonotuksesta poistuu. Ilmoitus kilpailuun nostamisesta tulee myös seuran sähköpostiin. 

 Ilmoittautumisen muokkaus

Musiikin voi myös ladata myöhemmin, samoin ilmoittautumistietojen muokkaaminen onnistuu kohdasta: Oma seura -- Ilmoittautumiset -- oikean kisan kohdalla näkyvä numero -- painetaan oman joukkueen nimeä (paina Muokkaa-nappia alhaalla) pääset muuttamaan tietoja, lisäämään tai poistamaan voimistelijat ja lataamaan tai vaihtamaan musiikin.

 

Musiikin voi ladata painamalla Valitse musiikkitiedosto -nappia. Musiikin vaihtaminen tapahtuu myös painamalla Valitse musiikkitiedosto -nappia.

Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautumisen on mahdollista perua ilmoittautumisajan puitteissa - tässä tapauksessa ilmoittautuminen poistuu kokonaan.

HUOM! Jälki-ilmoittautumisen alettua ja ilmoittautumisajan umpeuduttua ilmoittautumisen voi perua, mutta se jää näkyviin ilmoittautuneiden listaan ylivedettynä.