Järjestävän seuran toiminnot ennen kisan alkua

Sisällysluettelo

Rekisteröintien tarkistaminen ja muokkaaminen 

Osallistujat

Kaikki rekisteröinnit löytyvät kisan Yhteenveto-sivulta. Sarjan otsikkoa painamalla avautuu ilmoittautuneiden lista. Listan voi järjestää joko kilpailijoiden tai seuran nimen mukaan painamalla pientä nuolta. Tästä voi helposti kopioida seuran yhteystiedon painamalla sähköpostiosoitteen päällä.

Osallistujan nimeä painamalla pääsee osallistujakortille, josta löytyy kaikki tarvittavat tiedot. Järjsetäjä voi vaihtaa / Ladata kilpailijan musiikin tai poistaa ilmoittautumisen. RV kilpailuissa ja RV Staroissa on myös mahdollistaa poistaa yksittäiset välineet

Roskakorin kuvake löytyy oikealta puolelta (järjestelmää varmistaa vielä, Haluatko varmasti poistaa ilmoittautumisen). 

HUOM! Järjestävä seura näkee Ilmoittaudu-napin jatkuvasti. Tämä mahdollistaa myöhästyneiden kilpailijoiden lisäämisen ilmoittautumisajan sulkeuduttua.

Peruutuksen palauttaminen

Kisajärjestäjä voi myös palauttaa kilpailijan peruutetun ilmoittautumisen Ilmoittautumiskortilta- paina Palauta kortin oikeassa laidassa 

Yhteenveto-sivulta voi helposti nähdä ilmoittautumisten kokonaismäärän ja samasta kohdasta kaikki tiedot voi siirtää Exceliin. Jos kilpailussa on monta lajia, jokainen laji tulee omalle välilehdelle. 

Jonotuslistat

Jos sarjojen osallistujamäärä on rajoitettu, paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun sarja on täynnä seuraavat ilmoittautujat joutuvat jonotuslistalle, joka näkyy kilpailun Yhteenveto-sivulla sarjan lopussa:

Jokaisen kilpailijan kohdalla näkyy jonotuksen sija, joka tulee ilmoittautumisjärjestyksessä. Kisajärjestäjä voi nostaa osan tai kaikki jonottajat kilpailuun laittamalla rastin kilpailijan kohdalle ja painamalla nuoli-kuvaketta:

Sarjojen yhdistäminen

Järjestäjät voivat tarvittaessa yhdistää sarjoja kohdasta Siirrot (Kilpailun pääsivu)

Valitse sarja, jonka haluat siirtää, valitse Siirrä ja valitse sarja, johon edellinen yhdistetään. Paina GO-nappia

 Tuomarit

Tomarit-välilehden alta löytyy kisoihin rekisteröityneiden tuomareiden lista. Tuomareiden poistaminen, uusien tuomareiden lisääminen ja tuomaripaneelien luominen onnistuu myös tällä sivulla.

Yhteenvedosta voi tarkistaa ilmoittautumispäivän, mahdolliset ruokatoiveet, sarja- tai päiväesteet (vihreällä näytetään tuomaroivat sarjat, punaisella - esteet). Sähköpostiosoitteen voi kopioda klikkaamalla sen päällä.

 

Ilmoittautumisen muokkauksen ja musiikin lataamisen sulkeminen

Osallistujien mahdollisuus muokata ilmoittatumiset ja ladata musiikit suljetaan riittävän ajoissa ennen kilpailua. Tämän jälkeen kaikki muutokset menevät kisajärjestäjien kautta.

Aikarajat vaihtelevat lajikohtaisesti:

RV - kaksi viikkoa ennen kilpailua

Lumo ja Tanvo - kilpailua edeltävänä keskiviikkona

JV - musiikin lataus suljetaan viikko ennen kilpaulua, ilmoittatumisen muokkaus on mahdollinen kisapäivään saakka.  

Kilpailjoiden musiikkien lataus omalle koneelle

Kaikkien osallistujien musiikit pitää testata oikeilla laitteilla ennen kisaa. Suosittelemme myös vahvasti, että vaikka musiikit pystyy soittamaan suoraan järjestelmästä, ne kuitenkin ladataan omalle koneelle (tai tikulle) varmuuden vuoksi. Lataus onnistuu Suoritusjärjestykset-sivulta ja kohdasta Tallenna musiikki :

 

 

Järjestelmä hakee musiikit (kestää vähän aikaa) ja sen jälkeen pystyy lataamaan kaikki blokit erikseen:

Musiikit latautuvat ZIP-tiedostona suoritusjärjestyksessä.

Jos latauksen jälkeen on tullut muutoksia kilpailijoiden musiikkeihin, muista ladata uudestaan!

Muistakaa käydä kaikki suoritusjärjestykset läpi 🙂

Ongelmatilanteessa